Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow9g24kcal0.9g0.9g1.8g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g167g100kcal2.5g21.7g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g83g25kcal0.8g4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g1001kcal73g62.2g50g6.8g
Valittu annoskoko940g500kcal36.5g31.1g25g3.4g
Annoskoko puolitettuna470g250kcal18.3g15.6g12.5g1.7g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177