Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen136g35kcal1.2g6.3g0.5g2.7g
Paprika keltainen 136g41kcal1.3g6.9g0.3g2.7g
Sipuli (käsittelemätön)372g101kcal4.8g17.9g0.7g6.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)256g51kcal1.5g9g0.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30g270kcal0g0g30g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g1018kcal18.4g83.2g64.8g25.6g
Valittu annoskoko940g509kcal9.2g41.6g32.4g12.8g
Annoskoko puolitettuna470g255kcal4.6g20.8g16.2g6.4g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174