Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi250g347kcal47.1g0g17.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)250g63kcal2.5g13.8g0g3.5g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)31g135kcal1.7g20g5.3g0.3g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys9g34kcal0g8.4g0g0.1g
Lasagnelevy Rainbow51g188kcal7.2g36.4g1.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g1553kcal117.8g160.6g49g12g
Valittu annoskoko940g776kcal58.9g80.3g24.5g6g
Annoskoko puolitettuna470g388kcal29.5g40.2g12.3g3g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142