Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g219g746kcal33.9g138g6.6g13.1g
Tonnikala vedessä, rainbow175g175kcal35g0.9g3.5g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g54g269kcal3.5g28.5g15.6g1.1g
Ruokakerma Valio 5%250g150kcal3g7g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 75g77kcal2.6g13.5g0.8g2.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g3004kcal157g379.6g95g33.8g
Valittu annoskoko940g1502kcal78.5g189.8g47.5g16.9g
Annoskoko puolitettuna470g751kcal39.3g94.9g23.8g8.5g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850