Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)154g540kcal24.7g98.8g4g9.3g
Paistijauheliha, snellman225g382kcal27g0g22.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 393g179kcal11.8g18.9g5.9g0g
Kananmuna, keitetty 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g56g202kcal15.7g1.1g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1881g3169kcal181.6g238.2g146.6g18.6g
Valittu annoskoko940g1585kcal90.8g119.1g73.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna470g792kcal45.4g59.6g36.7g4.7g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334