Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 400g580kcal13g126.4g0.9g2.7g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 3000g4114kcal660g0g162g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g1000g350kcal18g64g2g32g
Selleri, annos 50g400g56kcal4g12g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18800g12424kcal1462.4g820g355.4g229.4g
Valittu annoskoko9400g6212kcal731.2g410g177.7g114.7g
Annoskoko puolitettuna4700g3106kcal365.6g205g88.9g57.4g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612