Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g2804g561kcal0g112.2g0g0g
Puna-ahven savustettu 4907g5522kcal824.9g0g245.4g0g
Soijakastike 1402g846kcal72.5g133.2g1.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 238g1607kcal64.1g16.4g138.2g29.3g
Sokeri 56g228kcal0g56g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g17526kcal1923g635.6g769.4g58.6g
Valittu annoskoko9408g8763kcal961.5g317.8g384.7g29.3g
Annoskoko puolitettuna4704g4382kcal480.8g158.9g192.4g14.7g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271