Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g2397g5992kcal359.5g24g503.4g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi1019g4839kcal112.1g10.2g489g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2397g839kcal24g163g12g33.6g
Salsa medium (Rainbow)779g195kcal8.6g33.5g1.6g11.7g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g360g1187kcal7.2g9g125.8g0g
Kesäkurpitsa1798g306kcal7.2g44.9g10.8g12.6g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g27086kcal1055.2g637.6g2287.6g136.2g
Valittu annoskoko9408g13543kcal527.6g318.8g1143.8g68.1g
Annoskoko puolitettuna4704g6771kcal263.8g159.4g571.9g34.1g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274