Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2938g860kcal27.6g132.2g11.7g55.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2136g3546kcal405.9g0g213.6g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g534g1709kcal277.7g149.5g2.7g85.5g
Sipuli (kuorittu)694g188kcal9g33.3g1.4g11.8g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss801g2484kcal192.3g6.4g184.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2136g534kcal21.4g117.5g0g29.9g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g150g135kcal4.5g5.2g10.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g18950kcal1879.8g894.2g848.6g368.8g
Valittu annoskoko9408g9475kcal939.9g447.1g424.3g184.4g
Annoskoko puolitettuna4704g4738kcal470g223.6g212.2g92.2g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315