Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)958g1831kcal115g224.3g45g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g3195g4792kcal511.1g127.8g255.6g0g
Purjosipuli 3195g731kcal57.8g76.7g6.4g67.1g
Valkosipuli 224g242kcal17.7g36.5g1.3g4.7g
Kalaliemi Maggie, annos 5g80g208kcal8.8g19.2g11.2g0.1g
Ruohosipuli, tuore799g216kcal11.2g30.3g4.8g8.8g
Soijakastike 958g578kcal49.5g91g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g17194kcal1542.2g1211.6g650.2g161.4g
Valittu annoskoko9408g8597kcal771.1g605.8g325.1g80.7g
Annoskoko puolitettuna4704g4299kcal385.6g302.9g162.6g40.4g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676