Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 171g128kcal22.5g1.9g0.7g11.8g
Voi ingman343g2467kcal0g0g274.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3426g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 82g334kcal0g82.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1782g6113kcal181.5g1247.1g21.4g62.4g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g3563g11936kcal427.6g2351.7g85.5g292.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g41955kcal1263.2g7365.6g763.4g732.8g
Valittu annoskoko9408g20978kcal631.6g3682.8g381.7g366.4g
Annoskoko puolitettuna4704g10489kcal315.8g1841.4g190.9g183.2g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565