Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5398g8961kcal1025.6g0g539.8g0g
Sipuli 617g187kcal7.7g29.6g1.2g10.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1542g989kcal49.4g74.3g54g0.2g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g231g618kcal19.7g118.4g2.3g31g
Chili paprika punainen154g62kcal3.1g13.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)309g617kcal0g148.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1157g1452kcal127.2g3g104.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g25770kcal2465.4g774.6g1403.2g83.4g
Valittu annoskoko9408g12885kcal1232.7g387.3g701.6g41.7g
Annoskoko puolitettuna4704g6443kcal616.4g193.7g350.8g20.9g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905