Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 5616g6311kcal1186.6g0g168.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1966g531kcal25.6g94.3g3.9g33.4g
Porkkana 730g239kcal4.5g40.6g1.5g18.6g
Punaviini 842g594kcal2.6g1.7g0g0g
Mustapippuri 19g52kcal2g7.1g0.6g4.9g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g84g93kcal4.2g17.7g0.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 39g115kcal4.3g5.9g8.3g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 112g385kcal11.4g78.6g1.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g16638kcal2482.4g491.8g369g122g
Valittu annoskoko9408g8319kcal1241.2g245.9g184.5g61g
Annoskoko puolitettuna4704g4160kcal620.6g123g92.3g30.5g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890