Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4533g15554kcal461.9g3173.2g54.4g158.7g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 105g184kcal5.4g39.5g0g0.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 697g4954kcal5.2g2.8g557.9g0g
Kananmuna kuoreton 767g1094kcal95.9g2.3g78.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa349g1046kcal80.2g0g80.2g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g2790g1395kcal83.7g111.6g69.7g0g
Ruohosipuli, tuore140g38kcal2g5.3g0.8g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g48529kcal1468.6g6669.4g1683.2g321.4g
Valittu annoskoko9408g24265kcal734.3g3334.7g841.6g160.7g
Annoskoko puolitettuna4704g12132kcal367.2g1667.4g420.8g80.4g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238