Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 210g160kcal3.9g32.5g0.4g2.1g
Porkkana 91g30kcal0.6g5.1g0.2g2.3g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g245g417kcal49g0g24.5g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g3.5g8.8kcal0.2g1.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1883g1291kcal108.4g81.8g55g10.2g
Valittu annoskoko942g645kcal54.2g40.9g27.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna471g323kcal27.1g20.5g13.8g2.6g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593