Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 285g356kcal59.8g0g12.8g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g328g99kcal3.6g17.7g0.7g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g101g91kcal6.3g16.1g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka31g25kcal1g5.8g0.3g0.3g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g153g138kcal2.3g13.8g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1883g1416kcal146g106.8g43.6g0.6g
Valittu annoskoko942g708kcal73g53.4g21.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna471g354kcal36.5g26.7g10.9g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308