Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g50g178kcal4g39g0.2g0.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g233g532kcal44.3g0g39.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g155g155kcal11.6g23.2g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä117g87kcal4.8g14.6g0.9g3.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.8g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1883g1950kcal131.6g156.8g86.6g9.8g
Valittu annoskoko942g975kcal65.8g78.4g43.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna471g487kcal32.9g39.2g21.7g2.5g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586