Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1500g497kcal0g7.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Kurkku,tuore 100g3750g360kcal22.5g52.5g3.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)4000g2400kcal136g180g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18820g6983kcal328g582.8g288.2g2.8g
Valittu annoskoko9410g3492kcal164g291.4g144.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna4705g1746kcal82g145.7g72.1g0.7g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712