Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 334g370kcal72.2g0g8.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 35g310kcal0g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.3kcal0.1g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola5.4g14kcal0.8g1.8g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 209g159kcal3.9g32.3g0.4g2.1g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g142g29kcal0.9g5.4g0.4g2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.6g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1885g2030kcal165g120.4g94.6g20.4g
Valittu annoskoko942g1015kcal82.5g60.2g47.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna471g508kcal41.3g30.1g23.7g5.1g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395