TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen167g232kcal31.7g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Chili, vihreä, tuore 8.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0.1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g83g125kcal13.3g3.3g6.7g0g
Paprikajauhe 4.2g13kcal0.6g0.8g0.5g1.6g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 626g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1885g1218kcal99.6g44.8g68g13.6g
Valittu annoskoko943g609kcal49.8g22.4g34g6.8g
Annoskoko puolitettuna471g305kcal24.9g11.2g17g3.4g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546