Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl225g173kcal38.3g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl75g128kcal13.5g1.1g7.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1886g910kcal110g46.4g30.8g7.8g
Valittu annoskoko943g455kcal55g23.2g15.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna471g228kcal27.5g11.6g7.7g2g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353