Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2252g1823kcal35.4g379.1g1.1g67.6g
Peruna, keskikokoinen 60g551g330kcal8.3g71.6g0.6g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g501g140kcal3g29.8g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Sitruuna kuorittu 50g21kcal0.3g1.1g0.6g1.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g60g129kcal8.3g12.9g5g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g1502g1802kcal315.3g0g60.1g0g
Vesi3504g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss501g265kcal28.5g26.5g2.5g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18840g9317kcal812.6g1098.4g143.4g217.6g
Valittu annoskoko9420g4659kcal406.3g549.2g71.7g108.8g
Annoskoko puolitettuna4710g2329kcal203.2g274.6g35.9g54.4g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491