Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)960g1834kcal115.2g224.6g45.1g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g3200g4800kcal512g128g256g0g
Purjosipuli 3200g733kcal57.9g76.8g6.4g67.2g
Valkosipuli 224g243kcal17.7g36.5g1.3g4.7g
Kalaliemi Maggie, annos 5g80g208kcal8.8g19.2g11.2g0.1g
Ruohosipuli, tuore800g216kcal11.2g30.4g4.8g8.8g
Soijakastike 960g579kcal49.6g91.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18848g17223kcal1544.8g1213.4g651.2g161.6g
Valittu annoskoko9424g8612kcal772.4g606.7g325.6g80.8g
Annoskoko puolitettuna4712g4306kcal386.2g303.4g162.8g40.4g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676