Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1440g8640kcal302.4g95g777.6g0g
Kananmuna kuoreton 3960g5649kcal495g11.9g405.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl3600g12240kcal72g108g1260g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g18g68kcal0.3g16.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g58418kcal1748g466.4g5472.4g0g
Valittu annoskoko9432g29209kcal874g233.2g2736.2g0g
Annoskoko puolitettuna4716g14604kcal437g116.6g1368.1g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112903