Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g6519g8149kcal1368.9g0g293.3g0g
Sinappi 225g295kcal9.8g31.7g13.5g3.8g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Rypsiöljy 117g1034kcal0g0g116.9g0g
Sipuli (kuorittu)2257g609kcal29.3g108.3g4.5g38.4g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Sokeri 108g438kcal0g107.8g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala54g151kcal10.8g2.7g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g22248kcal2841.6g514.8g969.2g94g
Valittu annoskoko9432g11124kcal1420.8g257.4g484.6g47g
Annoskoko puolitettuna4716g5562kcal710.4g128.7g242.3g23.5g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102