Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss3004g2223kcal36g540.7g9g0g
Karjalanpaisti atria 700g2804g4486kcal532.7g0g257.9g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1562g469kcal15.6g62.5g6.2g3.1g
Kevytkerma801g961kcal25.6g36g80.1g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%801g681kcal11.2g35.2g56.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g160g393kcal17.6g8g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g18586kcal1285.2g1393.6g883.8g16.4g
Valittu annoskoko9432g9293kcal642.6g696.8g441.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna4716g4646kcal321.3g348.4g221g4.1g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920