Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g936g262kcal5.6g55.7g1.9g23.4g
Naudanliha keskiarvo 3600g5497kcal694.8g0g302.4g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2160g1296kcal32.4g280.8g2.2g19.4g
Hapankaali (Rasilainen)1800g324kcal32.4g32.4g5.4g36g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Smetana108g421kcal2.3g2.4g45.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g15990kcal1553.8g811.8g717.4g182g
Valittu annoskoko9432g7995kcal776.9g405.9g358.7g91g
Annoskoko puolitettuna4716g3998kcal388.5g203g179.4g45.5g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032