Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2399g3982kcal455.7g0g239.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1199g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g2518g1385kcal37.8g163.7g63g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1199g243kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g1199g2039kcal30g72g179.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g16131kcal1083.6g734.2g978.6g103.8g
Valittu annoskoko9432g8065kcal541.8g367.1g489.3g51.9g
Annoskoko puolitettuna4716g4033kcal270.9g183.6g244.7g26g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348