Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1441g229kcal30.3g4.3g4.8g21.6g
Parsakaali brokkoli 4323g1516kcal199.7g84.3g13g108.1g
Kookoskerma, kara1441g3603kcal66.3g18.7g360.3g0g
Sipuli (kuorittu)721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Kalaliemi (kake) (Maggi)288g721kcal17.3g121.1g17.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl324g2918kcal0g0g324.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g87g90kcal6.8g14.1g0.5g1.7g
Chili paprika punainen216g87kcal4.3g19.5g0g0g
Soijakastike 259g156kcal13.4g24.6g0.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 115g437kcal6.4g96.7g1.6g2.2g
Inkivääri, tuore, silputtu216g173kcal3.9g38.5g1.7g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g20248kcal715.6g912.8g1450g300.2g
Valittu annoskoko9432g10124kcal357.8g456.4g725g150.1g
Annoskoko puolitettuna4716g5062kcal178.9g228.2g362.5g75.1g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553