Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g1712g5993kcal222.6g1078.7g56.5g152.4g
Sipuli (kuorittu)661g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 2403g4580kcal480.6g8.4g293.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1502g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti300g841kcal10.2g16.8g81.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)391g488kcal12.9g14.4g39g0g
Tomaattimurska 2403g707kcal13.5g127.4g4.8g45.7g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g27177kcal1513.6g2629.8g1084g439.6g
Valittu annoskoko9432g13589kcal756.8g1314.9g542g219.8g
Annoskoko puolitettuna4716g6794kcal378.4g657.5g271g109.9g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124