Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g20g11kcal1.2g0.6g0.4g20g
Kuivahiiva, annos 11g10g36kcal4.5g4g0.6g0g
Soijajauhot, Soyolk90g360kcal35.1g14.4g18g10.8g
Vehnälese 80g183kcal10.6g12.3g3.6g30g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl84g756kcal0g0g84g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 60g405kcal16.1g4.1g34.8g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g3500kcal135g70.8g282.8g136.4g
Valittu annoskoko944g1750kcal67.5g35.4g141.4g68.2g
Annoskoko puolitettuna472g875kcal33.8g17.7g70.7g34.1g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362