Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen137g35kcal1.2g6.3g0.5g2.7g
Paprika keltainen 137g41kcal1.3g7g0.3g2.7g
Sipuli (käsittelemätön)374g101kcal4.9g17.9g0.7g6.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)257g51kcal1.5g9g0.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30g271kcal0g0g30.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g1022kcal18.6g83.4g65g25.8g
Valittu annoskoko944g511kcal9.3g41.7g32.5g12.9g
Annoskoko puolitettuna472g256kcal4.7g20.9g16.3g6.5g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174