Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 8034g13283kcal1345.7g0g883.7g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)870g1088kcal80.9g24.4g69.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 268g58kcal0.8g4.3g0g0.3g
Oliiviöljy 268g2368kcal0g0g267.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g33593kcal2854.8g57.4g2442.2g0.6g
Valittu annoskoko9440g16797kcal1427.4g28.7g1221.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna4720g8398kcal713.7g14.4g610.6g0.2g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800