Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu2511g9038kcal301.3g1782.6g52.7g0g
Kananmuna kuoreton 3314g4728kcal414.3g9.9g339.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g402g257kcal14.1g0.8g100.4g0g
Sokeri 1004g4076kcal0g1003.3g0g0g
Voi 603g4371kcal7.2g2.4g489.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 301g995kcal6g9g105.4g0g
Appelsiini, kuorittu 1306g615kcal7.3g116.2g3.9g27.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g48159kcal1500.4g5848.4g2184g54.8g
Valittu annoskoko9440g24080kcal750.2g2924.2g1092g27.4g
Annoskoko puolitettuna4720g12040kcal375.1g1462.1g546g13.7g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429