Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)2003g7010kcal250.4g1436g30g60.1g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g1869g5234kcal280.4g0g448.6g0g
Kananmuna kuoreton 1335g1905kcal166.9g4g136.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2670g1469kcal82.8g170.9g53.4g0g
Basilika, tuore200g80kcal6.2g10g1.6g7.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1335g267kcal8g50.7g4g18.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g32004kcal1592.4g3353.4g1349.8g180.2g
Valittu annoskoko9440g16002kcal796.2g1676.7g674.9g90.1g
Annoskoko puolitettuna4720g8001kcal398.1g838.4g337.5g45.1g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265