Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee8017g15633kcal1499.2g0g1082.3g0g
Rypsiöljy 601g5317kcal0g0g601.3g0g
Tilli, tuore 802g240kcal29.6g7.2g6.4g16.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g42449kcal3060.8g27.2g3380.2g33.6g
Valittu annoskoko9440g21224kcal1530.4g13.6g1690.1g16.8g
Annoskoko puolitettuna4720g10612kcal765.2g6.8g845.1g8.4g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603