Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow380g1395kcal53.2g269.8g11.8g11.4g
Kesäkurpitsa2800g476kcal11.2g70g16.8g19.6g
Tomaattimurska, 1 prk1600g429kcal9.6g84.8g3.2g22.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.6g6.8g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g48g7.7kcal0.1g1.3g0.1g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2000g660kcal66g98g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g400g600kcal72g0g36g0g
Broilerijauheliha, annos 100g1600g1712kcal369.6g0g160g0g
Maizena maissitärkkelys80g280kcal0.6g69.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g11604kcal1189.2g1254.8g462.2g146.2g
Valittu annoskoko9440g5802kcal594.6g627.4g231.1g73.1g
Annoskoko puolitettuna4720g2901kcal297.3g313.7g115.6g36.6g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057