Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3835g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g5369g18791kcal187.9g4348.7g53.7g161.1g
Kuivahiiva, annos 11g70g253kcal31.6g28.1g4.2g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Oliiviöljy 128g1130kcal0g0g127.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g40659kcal439g8830.2g371.4g322.2g
Valittu annoskoko9440g20330kcal219.5g4415.1g185.7g161.1g
Annoskoko puolitettuna4720g10165kcal109.8g2207.6g92.9g80.6g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547