Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala3240g8294kcal301.3g1490.4g51.8g324g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio1480g4292kcal503.2g0g251.6g0g
Tonnikala vedessä 2240g2340kcal502.7g0g33.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1600g1280kcal208g32g32g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 880g1105kcal96.8g2.3g79.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g34621kcal3224g3049.4g896.8g648g
Valittu annoskoko9440g17311kcal1612g1524.7g448.4g324g
Annoskoko puolitettuna4720g8655kcal806g762.4g224.2g162g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375