Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2340g8424kcal304.2g1638g49.1g81.9g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Sokeri 2040g8280kcal0g2038g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g800g5760kcal8g8g640g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1600g569kcal2.6g113.8g1.4g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18888g50634kcal968g7791.8g1651.6g228.6g
Valittu annoskoko9444g25317kcal484g3895.9g825.8g114.3g
Annoskoko puolitettuna4722g12659kcal242g1948g412.9g57.2g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310095