Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 165g540kcal16.8g109.6g1.8g5.5g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g180g189kcal34.2g0.9g5.4g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g188g150kcal2.8g12.6g9.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl300g90kcal13.8g5.7g0.9g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g2398kcal156.6g261.4g75.4g21g
Valittu annoskoko945g1199kcal78.3g130.7g37.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna473g600kcal39.2g65.4g18.9g5.3g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180