Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g45g12kcal0.6g2.2g0g0.8g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Pirkka luomu tomaattimurska562g169kcal7.9g36.5g2.8g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g101g223kcal23.3g1g14.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 112g256kcal15.7g1.9g20.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Spagetti 79g258kcal8g52.3g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g2128kcal112.4g191.2g106.6g7.2g
Valittu annoskoko945g1064kcal56.2g95.6g53.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna473g532kcal28.1g47.8g26.7g1.8g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304