Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g225g491kcal22g90.4g4g18.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Salsa medium (Rainbow)150g38kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g30g42kcal0.9g1.2g3.6g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman180g360kcal39.6g1.8g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g2535kcal199.4g214g92.6g47.6g
Valittu annoskoko945g1267kcal99.7g107g46.3g23.8g
Annoskoko puolitettuna473g634kcal49.9g53.5g23.2g11.9g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225