Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g175g280kcal31.5g6g14.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 22g194kcal0g0g21.9g0g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.1g0.1g0.4g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g39g120kcal3.3g22.4g1.9g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Chili paprika punainen18g7kcal0.4g1.6g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g175g93kcal10g9.3g1.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g263g37kcal5g1.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1615kcal110g104.8g85.2g9g
Valittu annoskoko945g808kcal55g52.4g42.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna473g404kcal27.5g26.2g21.3g2.3g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171