Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.2g22.3g0.7g9.4g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)75g41kcal14.2g3g3g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 75g224kcal13.5g0.9g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g807kcal62.2g57.2g48.8g20.8g
Valittu annoskoko945g403kcal31.1g28.6g24.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna473g202kcal15.6g14.3g12.2g5.2g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536