Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale350g455kcal63g7.7g21.4g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras187g597kcal25.8g108.3g6g15.3g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 99g258kcal26.8g0g16.9g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)292g175kcal2.9g13.1g11.7g1.8g
Sinappi 18g23kcal0.8g2.5g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g3016kcal238.6g263.2g114g34.8g
Valittu annoskoko945g1508kcal119.3g131.6g57g17.4g
Annoskoko puolitettuna473g754kcal59.7g65.8g28.5g8.7g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789