Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g300g120kcal4.5g13.5g6g7.5g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1390kcal128.6g49.8g74.2g22.2g
Valittu annoskoko945g695kcal64.3g24.9g37.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna473g348kcal32.2g12.5g18.6g5.6g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262