Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%175g298kcal35g0g17.5g0g
Keräkaali, 100g656g158kcal7.9g22.3g1.3g13.8g
Fondue, puolet paketista 220 g22g48kcal4.4g2.2g3.7g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g44g142kcal6g26.3g1.4g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1319kcal107.8g106.2g48g38.4g
Valittu annoskoko945g660kcal53.9g53.1g24g19.2g
Annoskoko puolitettuna473g330kcal27g26.6g12g9.6g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116