Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 450g639kcal78.9g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Voi 17g122kcal0.2g0.1g13.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 141g60kcal0.5g5.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1776kcal163.6g35.2g100.2g9.6g
Valittu annoskoko945g888kcal81.8g17.6g50.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna473g444kcal40.9g8.8g25.1g2.4g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282