Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka225g855kcal51.7g0g67.5g0g
Cashewpähkinä 90g517kcal18g16.9g41.7g3.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 225g167kcal1.7g34.9g0.9g2.5g
Fariinisokeri45g183kcal0g45g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos45g324kcal0.2g0.2g36g0g
Päärynä kuorittu 225g98kcal0.7g18g0.2g8.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka90g9kcal1g0.7g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g4304kcal146.6g231.4g293g30.8g
Valittu annoskoko945g2152kcal73.3g115.7g146.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna473g1076kcal36.7g57.9g73.3g7.7g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597